Indramning

En stor del af udsmykningen i et hus er det der hænger på væggene. Hvad enten det er familiefotos, kunstmalerier, plakater eller landkort, er dets omgivelser vigtige. Vi leverer passende billedrammer til alle slags billeder, i et vidt udvalg af materialer og i alle tænkelige størrelser og former. Selv om dit billede måske ikke er i en gængs størrelse, kan vi stadig løse det. Vores medarbejdere sætter en stolthed i at lave et ordentligt stykke arbejde, så dit kunst er sikkert og sidder i de bedste rammer.

Vi kan komme og installere det, og selv om vi hedder Glarmesteren i Frederiksværk, kører vi også ud til Hillerød, Helsinge, Frederikssund, Slangerup, Lyngby og andre steder i Nordsjælland.

Husk vi også udfører tømrerarbejde

Alle slags billedrammer

Naturligvis sørger vi for at rådgive om hvad der passer bedst ind – skal det være en traditionel træramme, eller en mere moderne aluminiumsramme? Alle de rammer vi leverer er i høj kvalitet, så du er sikker på at få et godt produkt uanset hvilken ramme du vælger. Vi tilbyder også mange typer af rammer – fotorammer, svæverammer, skifterammer, standardrammer, specialfremstillede rammer efter mål med mere.

Kontakt os og få en snak, og lad os stille et tilbud på hvordan vi kan hjælpe med at indramme dit billede.