Vi sikrer din kunst

Billedrammer og indramning

En stor del af udsmykningen i et hus er det der hænger på væggene. Hvad enten det er familiefotos, kunstmalerier, plakater eller landkort, er dets omgivelser vigtige. Vi leverer passende billedrammer til alle slags billeder, i et vidt udvalg af materialer og i alle tænkelige størrelser og former. Selv om dit billede måske ikke er i en gængs størrelse, kan vi stadig løse det. Vores medarbejdere sætter en stolthed i at lave et ordentligt stykke arbejde, så dit kunst er sikkert og sidder i de bedste rammer.

Vi kan komme og installere det, og selv om vi hedder Glarmesteren i Frederiksværk, kører vi også ud til Hillerød, Helsinge, Frederikssund, Slangerup, Lyngby og andre steder i Nordsjælland.

Husk vi også udfører tømrerarbejde

Et væld af muligheder

Alle slags billedrammer

Naturligvis sørger vi for at rådgive om hvad der passer bedst ind – skal det være en traditionel træramme, eller en mere moderne aluminiumsramme? Alle de rammer vi leverer er i høj kvalitet, så du er sikker på at få et godt produkt uanset hvilken ramme du vælger. Vi tilbyder også mange typer af rammer – fotorammer, svæverammer, skifterammer, standardrammer, specialfremstillede rammer efter mål med mere.

Kontakt os og få en snak, og lad os stille et tilbud på hvordan vi kan hjælpe med at indramme dit billede.

Har du et spørgmål?

Skriv til os

Ønsker du at vide mere?

Kontakt os i dag

Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os, eller udfylde formularen, så vender vi tilbage snarest muligt.

Krudtværksalléen 25B, 3300 Frederiksværk