Vi sikrer din kunst

Billedrammer og indramning

En stor del af udsmykningen i et hus er det, der hænger på væggene. Hvad enten det er familiefotos, kunstmalerier, plakater eller landkort, er dets omgivelser vigtige. Billederne i din bolig er ofte med til at gøre din bolig mere personlig og indbydende. Vi leverer passende billedrammer til alle slags billeder – Vi har et bred udvalg af materialer og vores billedrammer findes i alle tænkelige størrelser og former. Selvom dit billede måske ikke er i en gængs størrelse, kan vi stadig være behjælpelige. Vores medarbejdere sætter en stolthed i at lave et ordentligt stykke arbejde, så dit kunst er sikkert og sidder i de bedste rammer.
 
Vi  kan godt lide at gøre det nemt og overskueligt for dg – Så vi kommer også gerne ud og installere det for dig. Selvom vi holder til i Frederiksværk, kører vi også gerne ud til Hillerød, Frederikssund, Slagerup, Lyngby og andre steder i Nordsjælland. Kontakt os for at høre mere – og husk vi udfører også udfører tømrerarbejde,  hvis du har brug for det.
 
Glarmesteren sikre din kunst med billedrammer og indramning

Et væld af muligheder

Alle slags billedrammer

Vi er dygtige, professionelle og udfører altid et arbejde af høj kvalitet. Derudover kan vores dygtige medarbejdere også hjælpe dig, og rådgive om, hvad der vil passe bedst ind. Det kan være svært at afgøre, hvorvidt det skal være en traditionel træramme, eller om du ønsker at gøre det mere moderne og vælge en aluminimumsramme.  Alle de rammer vi leverer er selvfølgelig i høj kvalitet, så du er sikker på at få et godt produkt uanset hvilken af vores rammer du vælger.
 
Vi tilbyder også mange forskellige typer af rammer – fotorammer, svæverammer, skifterammer, standardrammer, specialfremstillede rammer efter mål og meget mere.
 
Kontakt os og lad os tage en snak. Lad os stille et tilbud på, hvordan vi kan hjælpe med at indramme dit billede.

Har du et spørgmål?

Skriv til os

    Ønsker du at vide mere?

    Kontakt os i dag

    Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os, eller udfylde formularen, så vender vi tilbage snarest muligt.

    Krudtværksalléen 25B, 3300 Frederiksværk

    Glas med garanti. Kontakt os i dag