Din lokale Glarmester

Glarmester i Frederiksværk

Er ruden gået i stykker? Vil du spare penge på varmeregningen? Eller skal du have indrammet det nyeste maleri? Det er bare nogle af de mange opgaver, som vi kan hjælpe dig med.

Vi er et mangfoldigt hold med lokale medarbejdere, som alle har stor erfaring og udfører moderne glarmesterhåndværk efter klassiske dyder om, at et ord er et ord og en opgave aldrig er færdig før den er udført til perfektion.

Virksomheden er fra start bygget på stærke værdier om, at vi skal levere solidt håndværk til fornuftige priser. På trods af fornuftige priser går vi ikke på kompromis med kvaliteten.

Det er en af årsagerne til, at mange af de kunder vi havde for 20 år siden stadigvæk bruger os i dag, hvilket kun har givet os endnu mere blod på tanden, i forhold til altid at levere et stykke arbejde, der overgår forventningerne.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med

  • Alt i Glasarbejde
  • Sikringsglas
  • Termoglas
  • Energiruder
  • Vinduer og døre
  • Indramning af billeder og malerier

Vi har rigtigt mange kunder i Frederiksværk, derfor kan vi altid rykke hurtigt ud, så ring med det samme på telefon 21 48 08 20

Har du et spørgmål?

Skriv til os

Din garanti for veludført håndværk

Af princip går vi aldrig før vi er 110% færdige og vi forsøger til en hver tid at minimere alle former for reklamation. Men vi er stadig kun mennesker, så skulle der imod forventning være lavet en fejl, så kan vi forsikre dig om at vi er de første til at hoppe i bilen og få den fixet hurtigst muligt, så den er til mindst mulig gene for dig.

Vi forventer selvfølgelig ikke, at du blot tager vores ord for gode varer, derfor har vi som en ekstra tryghed for dig, allieret os med Glarmesterlaugets Garantiordning.

Glarmesterlaugets Garantiordning dækker fejl og mangler på op til 200.000 kroner, i op til 10 år efter arbejdet er udført.

Hos os er det naturligvis en selvfølge at arbejdet er udført ordentligt og med Glarmesterlaugets garantiordning i ryggen er den en garanti.

Vi er eksperter i at levere skræddersyede løsninger og du er derfor altid velkommen til at kontakte os med din opgave.

Døgnservice

En rude smadres sjældent på et belejligt tidspunkt, derfor rykker vi ud døgnets 24 timer og sørger for, at du kan få afhjulpet din glasskade og føle dig tryg.

Du kan ringe på vores vagttelefon på tlf.: 21 48 08 20

Ved problemer med ovenstående telefonnummer bedes du henvende dig på tlf.: 22 59 12 80

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud!

Har du et spørgmål?

Skriv til os

Ønsker du at vide mere?

Kontakt os i dag

Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os, eller udfylde formularen, så vender vi tilbage snarest muligt.

Krudtværksalléen 25B, 3300 Frederiksværk

Glas med garanti. Kontakt os i dag