Sikkerhed frem for alt

Glas med garanti

Den bedste sikkerhed for håndværksmæssigt korrekt udført glarmesterarbejde, får du ved at gå til et medlem af Glarmesterlauget i Danmark. Hos os får du glas med garanti, fordi vi prioritere din sikkerhed frem for alt. Selvom vi er professionelle og dygtige, kan der altså opstå fejl eller mangler. Det er sjælendt det sker, men det kan ske. Derfor vil vi gerne gøre det trygt og sikkert for dig at indgå i samarbejde med os – Vi har valgt at være medlem af Glarmesterlauget for vores kunders sikkerhed og tryghed.
 
Glarmesterlauget har oprettet en garanti og klageordning, der omfatter alle Laugets medlemmer. Garantien går i korthed ud på, at Glarmesterlauget i Danmark indestår for, at en kundes berettigede krav mod en glarmester altid bliver opfyldt.
 
Hvis der opstår en tvist om et glarmesterarbejde mellem en kunde og en glarmester, der er medlem af Lauget, kan kunden forelægge sagen for Glarmesterlauget, hvis afgørelse glarmesteren altid er pligtig til at efterkomme og som Glarmesterlauget i givet fald selv vil drage omsorg for bliver efterlevet.
 
Kunden har også mulighedfor at indbringe sit krav overfor en glarmester for Forbrugerklagenævnet (kun private kunder) eller domstolene og Glarmesterlauget indestår for opfyldelse af en afgørelse truffet af en af disse myndigheder.
 
 
 

Hvad betyder garantiordningen for dig som kunde?

 

Garantiordningen er helt gratis for dig som kunde.  Det er blot en sikkerhed for dig, når du vælger os som din glarmester. Garantiordningen dækker helt op til 200.000 kroner inklusiv moms. Den dækker i 5 år efter arbejdet er udført, og i hele 10 år ved skjulte fejl. Alt glasarbejde på bygninger, biler og skibe vil været dækket, og din klage vil blive håndteret professionelt og hurtigt.
 
Glas med garanti
 

Kontakt os i dag

 
Har du  brug for en erfaren og professionel glarmester eller tømrer, så er vi de rette til opgaven – Ring os op, send og en e-mail eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage så hurtigt vi kan.

Har du et spørgmål?

Skriv til os

    Ønsker du at vide mere?

    Kontakt os i dag

    Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os, eller udfylde formularen, så vender vi tilbage snarest muligt.

    Krudtværksalléen 25B, 3300 Frederiksværk

    Glas med garanti. Kontakt os i dag