Glarmester Sørensen

Vi glæder os til at høre fra dig

Kontakt os

Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os, eller udfylde formularen, så vender vi tilbage snarest muligt.

Krudtværksalléen 25B, 3300 Frederiksværk

Vi har en bred palette

Hvad kan vi hjælpe med?

Hærdet & lamineret glasmontering af døre & vinduer

Skal du have sikre og slidstærke døre og vinduer med en høj grad fleksibilitet? Vi har løsningen til både erhvervsprojekter og private hjem.

Montering & omlægning af Ruko låse

Glarmesteren i Frederiksværk monterer og omlægger Ruko løse. Så hvis du ønsker at forhindre uvedkommende mennesker at få adgang til dit hjem, så hjælper vi dig gerne.

Indramning

Hos os får du billedrammer til alle slags billeder. Vi har et stort udvalg af materialer i alle tænkelige former og størrelser.

Optoglas energiforsats løsninger

Vi anbefaler, at du bruger Optoglas da den fungerer som en god løsning, når du både vil optimere på energi og lyd.

Interiørglas

Hos Glarmesteren i Frederiksværk kan vi hjælpe dig, hvis du ønsker en bestemt farve af glas. Interiørglas kan bl.a. skabe en dekorativ funktion.

Bruseafskærmning og døre

Giv dit badeværelse et elegant og moderne look med en flot glasafskærmning. Kontakt os i dag og hør nærmere.

Brændeovnglas Alu facader & glastage

Ønsker du et mere naturligt lysindfald hjemme hos dig selv? En rigtig god løsning ville være et glastag, da det både skaber funktion, men også pifter dit hus op.

Ruder og Glas

Hos Glarmesteren i Frederiksværk lægger vi en ære i at levere veludført traditionelt glarmesterarbejde. Kontakt os i dag og hør nærmere.

Energiruder

Har du et ældre hus med gamle vinduer, kan vi anbefaler at du skifter dem ud med nye energiruder. Denne løsning er med til at skabe en langt bedre isolering af dit hus.

Butiksruder

Er du erhvervsdrivende og skal have hjælp til at montere vinduer til din virksomhed? Vi tilbyder løsninger med fokus på særlige krav til glassets design, holdbarhed, energibesparing samt lyd-, lys- eller støjdæmpende effekt.

Termoruder

En god måde at spare penge på elregningen er ved at investere i termoruder. Hos os kan vi forsikre dig god kvalitet, da vi har stor erfaring med udskiftning af termoruder.

Tømrerarbejde

Vi tilbyder ikke kun kvalitetsmæssige glas relaterede opgaver. Har du en opgave til en professionel tømre, så kan vi også løse det.

Glarmesteren i Frederiksværk – din lokale Glarmester i Nordsjælland

– Hillerød, Helsinge, Frederikssund, Slangerup, Lyngby m.m.

Ønsker du at vide mere?

Kontakt os i dag

Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os, eller udfylde formularen, så vender vi tilbage snarest muligt.

Krudtværksalléen 25B, 3300 Frederiksværk

Glas med garanti. Kontakt os i dag

Privatlivs preference center

Google

Analyse af trafik og data, annoncesporing

Adwords, Analytics, Tag Manager
Se full oversigt på vores privatlivspolitik eller ved at klikke på "more information"