Glarmester i Hillerød 

Ruder og glas

Hos Glarmesteren Frederiksværk udfører vi alt indenfor traditionelt glarmesterarbejde, men også en masse specielle opgaver, såsom indramning, sikringsglas, facader, termoglas, energiruder og mere til. Med mere end 14 års erfaring kan vi sikre dig et professionelt, effektivt og grundigt arbejde. Vi har løbende oparbejdet en bred viden indenfor alt i ruder og glas, så vi kan samtidig give inspiration og hjælpe med at sætte ord på dine ønsker og behov. 
Vi har mere end 14 års erfaring i branchen, men vi har løbende sørget for at holde opdateret på de nyeste teknologier og tendenser i branchen. Derfor ved vi hvilke muligheder og løsninger, der kan være uanset boligtype og opgave. Hvad enten du bygger helt nyt, eller skal udskifte glas og ruder i en allerede etableret bygning, kan vi hjælpe med at finde den bedste løsning til netop dine behov og din situation.
Kontakt os i dag så vi kan begynde med at få sat nogle ord på dine behov og ønsker.
 
Når du overvejer at udskifte ruder og glas i hjemmet eller sommerhus, kan det samtidig være en bevidst langtidsinvestering for din pengepung og miljøet. Allerede fra første dag efter montering af nye ruder vil det have en direkte påvirkning på dit indeklima og energiforbrug. En investering i termoglas (internt link) og energiruder (internt link) kan spare dig mange penge årligt på dine andre energiomkostninger og dit varmeforbrug.
Vi anbefaler selvfølgelig at udskifte hurtigst muligt. I nogle tilfælde kan det også være fordelagtigt at udskifte løbende, som budgettet tillader.
 

Vi sætter en dyd i et ærligt stykke arbejde

Leder du efter en professionel og erfaren glarmester, der tilbyder sine services til fornuftige priser samt med garanti og klageordning? – Hos Glarmesteren Frederiksværk er vi eksperter i ruder og glas, og med vores mange års erfaring er du sikret et professionelt stykke arbejde. Vi leverer vores opgaver til tiden, og du vil hele tiden blive opdateret, hvis der måtte opstå uventede afvigelser. En tæt kommunikation med vores kunder er nøglen til troværdighed og tryghed, og det efterstræber vi, i hver eneste opgave vi laver.
Derudover sørger vi altid for at efterlade en opgave pænt opryddet og klar til brug.
 

Dansk Glarmesterlaug

 
Vi er medlem af Dansk Glarmesterlaug, og dermed er vores kunder omfattet af laugets garanti og klageordning, som betyder, at Glarmesterlauget står inden for, at kundens berettigede krav mod en glarmester bliver opfyldt. Således går lauget ind og vurderer, såfremt der opstår uenighed mellem kunde og glarmester. Vi vil gerne have at du som kunde skal føle dig sikker og tryg, når du vælger os som din glarmester.
 
 

Kontakt os i dag

 
Kontakt os, vi hjælper dig med det rigtige valg.
 
Vi udfører mange forskellige arbejdsopgaver for vores kunder, så hvis du har en særlig opgave, som du er i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig med, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os på telefon 47 72 42 48.
 
Du kan også kontakte os, hvis du har andre spørgsmål til vores services, eller ønsker et uforpligtende tilbud på opgaven.
 

Glarmester i Frederiksværk, Hillerød og omegn

Vi arbejder ud fra Frederiksværk, men kører dagligt til opgaver i mange omkringliggende byer. Hvad enten du mangler en glarmester i Hillerød, Helsinge og Frederikssund, så ring eller skriv endelig til os. Ud fra din henvendelse og informationer laver vi et grundigt overblik over dine opgaver og vores mulige løsninger. Derudfra kan vi bedre tage en mere konkret snak med dig, og spore os ind på hvordan løsningen skal udføres, og hvilket budget du arbejder med.
Igennem flere års erfaring med opgaver i Hillerød, Frederiksværk og omegn har vi et godt lokalt kendskab, som sikre en gennemtænkt og holdbar løsning.
 
Vi udskifter både ruder og glas

Har du et spørgmål?

Skriv til os

    Ønsker du at vide mere?

    Kontakt os i dag

    Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os, eller udfylde formularen, så vender vi tilbage snarest muligt.

    Krudtværksalléen 25B, 3300 Frederiksværk

    Glas med garanti. Kontakt os i dag