Skal du have skiftet dine ruder eller glas?

Ruder og glas

Hos Glarmesteren Frederiksværk udfører vi alt inden for traditionelt glarmesterarbejde, men også en masse specielle opgaver, såsom indramning, sikringsglas, facader, badmiljø, energiruder og mere til. Med mere end 14 års erfaring kan vi sikre dig et professionelt og grundigt arbejde.

Leder du efter en professionel og erfaren glarmester, der tilbyder sine services til fornuftige priser samt med garanti og klageordning? – Hos Glarmesteren Frederiksværk er vi eksperter i ruder og glas, og med vores mange års erfaring er du sikret et godt stykke arbejde.

Vi er medlem af Dansk Glarmesterlaug, og dermed er vores kunder omfattet af laugets garanti og klageordning, som betyder, at Glarmesterlauget står inden for, at kundens berettigede krav mod en glarmester bliver opfyldt. Således går lauget ind og vurderer, såfremt der opstår uenighed mellem kunde og glarmester.

Kontakt os, vi hjælper dig med det rigtige valg.

Vi udfører mange forskellige arbejdsopgaver for vores kunder, så hvis du har en særlig opgave, som du er i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig med, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os på telefon 47 72 42 48.

Du kan også kontakte os, hvis du har andre spørgsmål til vores services, eller ønsker et uforpligtende tilbud.

Vi udskifter både ruder og glas

Ønsker du at vide mere?

Kontakt os i dag

Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os, eller udfylde formularen, så vender vi tilbage snarest muligt.

Krudtværksalléen 25B, 3300 Frederiksværk

Glas med garanti. Kontakt os i dag

Privatlivs preference center

Google

Analyse af trafik og data, annoncesporing

Adwords, Analytics, Tag Manager
Se full oversigt på vores privatlivspolitik eller ved at klikke på "more information"