Sikringsglas og ruder – Det klarer vi!

Sikringsglas

Har du brug for sikring af enten personer eller materiale men samtidig mulighed for at kunne have et helt frit udsyn, så er sikringsglas din løsning.
Sikringsglas funktion er at forhindre eller forsinke en gennemtrængning af glasset alt afhængigt af, om der er tale om ulykkes forebyggelse eller tyverisikring.

Sikringsglas består af lamineret glas og afhængigt af opgaven er glasset også hærdet. Det er tykkelsen af glasset og lamineringen samt antallet af lag, der bestemmer hvor stor en belastning ruden kan tåle.

Hvis et udstillingsvindue skal kunne beskytte imod tyveri, skal det kunne tåle flere slag med en hammer eller økse. Det gør sig typisk gældende for guldsmede eller andre smykkeforretninger. Et tyverisikkert vindue skal kunne forhindre et tyveri længe nok til at det er muligt for et vagtselskab eller politiet kan nå frem.
Sikringsglas bliver også brugt i entreprenør-maskiner, hvor der er behov for at personen kan sidde sikkert selv hvis ruden bliver ramt. Her skal ruden typisk kun skulle kunne modstå et enkelt slag men med større kraft.

Hos Glarmesteren i Frederiksværk er vi vant til at arbejde med mange specialopgaver. Vi har blandt andet masser af erfaring med at sikre arbejderne mod ulykker på Det Dansk Stålvalseværk (Dansteel). Her udskifter vi blandt andet ruder i kraner og specialkøretøjer.

For at sikringsruder kan leve op til europæiske standarder og af hensyn til at kunne leve op til forsikringsselskabernes retningslinjer er vigtigt at få installeret sikringsglasset af en certificeret montør.

Udover beskyttelse imod slag så kan man også bruge glas til at sikre imod varmestråling.
Almindeligt glas lader varmestråling passere lige igennem, hvor det så opvarmer den overflade den rammer på den anden side af glasset. Det er flammer og gløder, som udsender mest varmestråling. Med brandglas kan du sikre imod at væge eller andet materiale bliver opvarmet uhensigtsmæssigt.
Der findes også forskellige klasser af brandglas, uanset hvilken type du skal have monteret så kan Glarmesteren i Frederiksværk løse din opgave.

Har du et spørgmål?

Skriv til os

Ønsker du at vide mere?

Kontakt os i dag

Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os, eller udfylde formularen, så vender vi tilbage snarest muligt.

Krudtværksalléen 25B, 3300 Frederiksværk