TØMRERARBEJDE 

 
Mangler du en professionel tømrer, der sætter kvalitet i højsædet? Så er vi hos Glarmesteren i Frederiksværk klar til at hjælpe. Vi er ikke kun glarmester, vi laver også alt indenfor tømrerarbejde. Ønsker du at få lavet nye vinduer med resten af din installation, er det også noget vi udfører. En af vores største ekspertiser er installation af vinduer og glasdøre, og det er på grund af vores mange års erfaring som glarmester. Tømrerarbejde har vi også mange års erfaring med, og de opgaver vi primært udfører er følgende:
 
 • Nyt tag og gulv
 • Tilbygning og ombygning
 • Udskiftning af vinduer og døre
 
Kan du ikke finde din tømreropgave på listen, så tvivl ikke. Vi har igennem årene udført alt slags tømrerarbejde, så  vi kan helt sikkert også hjælpe med din opgave. Kontakt os, og lad os tage en snak om din tømreropgave til os.
 

PROFESSIONELT TØMRERARBEJDE I NORDSJÆLLAND

 
Hos Glarmesteren i Frederiksværk udfører vi tømrerarbejde af høj kvalitet. Vores dygtige og professionelle medarbejdere  lægger en betydelig faglig stolthed i at udføre et ordentligt stykke arbejde for vores kunder. Kundetilfredshed er nemlig noget, som vi vægter højt, og vi afslutter aldrig en opgave, før du og vi selv er 110 % tilfredse med resultatet. Med glarmesteren i Frederiksværk i spidsen i for dit tømrerarbejde, kan du forvente et professionelt resultat af høj kvalitet.  Vi tager imod alle slags opgaver, hvilket betyder at ingen opgave er for lille og ingen opgave er for stor. 
 
 
 

KUNDER I HELE NORDSJÆLLAND

Selv om vi er beliggende i Frederiksværk, kan vi også betjene kunder udover bygrænsen og i hele Nordsjælland – deriblandt 3400 Hillerød, 3200 Helsinge, 3600 Frederikssund, 3550 Slangerup, 2800 Lyngby og 3520 Farum. 
Hvis du har brug for en professionel tømrer i Nordsjælland, så kontakt os for en uforpligtende samtale, så kan vi kigge på det, og du kan eventuelt få et uforpligtende tilbud på din tømreropgave.

 

KONTAKT OS ALLEREDE I DAG

Ring til os, skriv en e-mail, eller udfyld vores kontaktformular,  så vender vi tilbage hurtigst muligt. Lad os tage en uforpligtende snak om din tømreropgave.
 
Tømrerarbej

Har du et spørgmål?

Skriv til os

  Ønsker du at vide mere?

  Kontakt os i dag

  Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os, eller udfylde formularen, så vender vi tilbage snarest muligt.

  Krudtværksalléen 25B, 3300 Frederiksværk

  Glas med garanti. Kontakt os i dag