Nye vinduer og døre er en god investering

Vinduer og døre

En vigtig del af alle huse er deres lysindfald. Det er rart at opholde sig i et hus med et godt lysindfald, samtidig med at man kan følge med i årstidernes skiften.

Med store vinduespartier har der tidligere også fulgt en større varmeregning. Derudover kunne det være svært at holde en konstant temperatur i de enkelte rum. Den slags bekymringer hører fortiden til, hvis man får skiftet til termoruder eller energiruder.
De fleste husejere kan spare mange penge på varmeregningen ved at udskifte vinduer og døre til mere moderne og energibesparende materialer.

Hos Glarmesteren Frederiksværk har vi flere års erfaring med udskiftning af vinduer og døre. Vi har desuden masser af erfaring med at udføre unikke opgaver, der opfylder helt individuelle ønsker uden at budgettet løber løbsk.
Ligegyldigt om vi skal udskifte dine vinduer og døre eller blot skifte et enkelt glas, sætter vi en stor ære i, at arbejdet er veludført. Derfor er det vigtigt for os, at vores kunder altid får udført et godt stykke håndværk, og er tilfredse med resultatet. Af den grund anvender vi kun materiale af god kvalitet. Vi er ikke kun glarmestre, men udfører også tømrerarbejde. Vi ved derfor hvad der skal til for at døre og vinduer er som de skal være.

Går du med tanker om at ombygge dit hus, så du får mere lys i stuen eller køkkenet? Så kan vi hjælpe dig med at få lige det resultat du ønsker dig og som du vil være glad for i mange år fremover.

 

Et hus, der har fået nye termoruder er typisk mere værd end et, som har gamle ruder sat i. Du skal derfor huske på at det er ikke kun herlighedsværdien ved nye termoruder og et mere stabilt indeklima du får, hvis du vælger at skifte til termo- eller energiruder. Du får nemlig en del af din investering igen i form af en forøget værdistigning i din bolig.

Kontakt os hvis du skal have nye vinduer og døre

Vi har en stor kundekreds i Frederiksværk og Nordsjælland, i byer så som Hillerød, Helsinge, Frederikssund, Slangerup, Lyngby, som vi løbende vejleder og rådgiver i nye investeringer. Hvis du overvejer at købe nye vinduer og døre, er du velkommen til at kontakte os for rådgivning og et uforpligtende tilbud på telefon 47 72 42 48.

Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig, så du træffer den rigtige beslutning.

Har du et spørgmål?

Skriv til os

Ønsker du at vide mere?

Kontakt os i dag

Hvis du har nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os, eller udfylde formularen, så vender vi tilbage snarest muligt.

Krudtværksalléen 25B, 3300 Frederiksværk